Slovenija prodaje kontrolni udjel u SIJ-u?

Bez autora
Aug 01 2011

Za unovčenje opcijskog ugovora s ruskim Koksom i prodaju preostalog četvrtinskog udjela u SIJ-u Slovenija ima vremena samo do travnja iduće godine. Prve su informacije govorile kako opcijski ugovor, prema kojem država može prodati svoj udio za 47,5 milijuna eura, vrijedi do 2017., odnosno 10 godina od sklapanja, no Dnevnik tvrdi da je ugovor sklopljen na razdoblje od pet godina. Koks se prilikom kupnje SIJ-a (Slovenska industrija čelika) obvezao investirati 250 milijuna eura do travnja 2010., a u slovenskom društvu navode da ukupne investicije s ruske strane iznose 256 milijuna eura.

Slovenija prodaje kontrolni udjel u SIJ-u?Za unovčenje opcijskog ugovora s ruskim Koksom i prodaju preostalog četvrtinskog udjela u SIJ-u Slovenija ima vremena samo do travnja iduće godine, doznaje Dnevnik iz pouzdanih izvora.

Prve su informacije govorile kako opcijski ugovor, prema kojem država može prodati svoj udio za 47,5 milijuna eura, vrijedi do 2017., odnosno 10 godina od sklapanja, no Dnevnik tvrdi da je ugovor sklopljen na razdoblje od pet godina.

Koks se prilikom kupnje SIJ-a (Slovenska industrija čelika) obvezao investirati 250 milijuna eura do travnja 2010., a u slovenskom društvu navode da ukupne investicije s ruske strane iznose 256 milijuna eura.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik